Olemme erikoistuneet laadukkaiden kauneudenhoitopalveluiden tuottamiseen asiakkaillemme.

Soita ja varaa aika 045-2175533.

Kamalico Studion ajatus ei ole tarjota vain oikeaa ja täsmällistä palvelua alansa ammattilaisien puolelta, vaan että hyvä kauneuspalvelu on laajempi käsite – oikea ympäristö ja palvelu, tilava huone, oikeat kosmeettiset välineet, järkevät hinnat. Sijaitsemme Itä-Helsingissä, Mellunkylässä.

Kynnet

Kamalico kynsistudioissa saat erittäin korkealaatuiset ja kauniit rakennekynnet ja kynsienhoitopalvelut. Teemme myös yksilölliset kynsimaalaukset asiakkaan...

Lue lisää

Ripset

Kamalico kynsistudioista saat laadukkailla materiaaleilla ja hyvällä ammattitaidolla tehdyn ripsienpidennyksen. Uusi ripsien pidennystekniikkamme tuottaa upeat...

Lue lisää

Meikit

Valikoimaamme kuuluvat päivämeikki, juhlameikki, häämeikki . Laadukkaat ammattilaismeikit sopivat jokaiselle ihotyypille ja takaavat pysyvän ja huolitellun...

Lue lisää

KYNNET

Rakennekynnet ja geelilakkaus

Kamalico kynsistudioissa saat erittäin korkealaatuiset ja kauniit rakennekynnet ja kynsienhoitopalvelut. Teemme myös yksilölliset kynsimaalaukset asiakkaan toiveiden mukaan. Kynsistudioistamme on saatavilla myös Geelilakkaus!

Oman kynnen geelaus

Oman kynnen geelauksessa oman kyntesi päälle laitetaan uv-kovetteiset geelit, joilla oma kyntesi vahvistuu. Oman kynnen geelauksessa voidaan kynteen tehdä ranskalainen manikyyri tai muita koristeluja. Oma kynsi kasvaa normaalisti geelin alla ja kynsiä tulisi huoltaa 3-4 viikon välein. Huollossa geelit viilataan tasaiseksi ja laitetaan uudet päälle. Voit siis vaihdella myös koristeluja joka huollossa!

Rakennekynnet

Jos taas haluat kynsiisi lisää pituutta, täytyy kynttä jatkaa geelillä/tipillä. Tällöin saat kynnestä halutun mittaisen ja mallisen. Näitä kutsutaan rakennekynsiksi. Rakennekynnet ei välttämättä tarkoita pitkiä kynsiä, geelillä/tipillä vaan saadaan kaikki kynnet saman mallisiksi ja pituiseksi mitä omat kynnet harvemmin on. Rakennekynsiin voidaan laittaa samoja koristeita kuin oman kynnen geelauksessa. Näitä tulisi huoltaa myös 3-4 viikon välein.

Kynsien hoito

 • Kynnet huolletaan 3-4 vk:n välein, voit varata laittopäivänä uuden ajan valmiiksi
 • Älä käytä kynsiä "työkaluina" esim. korkkeja aukaistessasi
 • Käytä vain asetoonitonta kynsilakanpoistoainetta
 • Kuumuus, esim. tuli, voi vaurioittaa rakennekynsiäsi
 • Huollossa uusi kasvualue geelataan piiloon
 • Varaa aika huoltoon myös silloin, jos yksittäinenkin kynsi irtoaa
 • Jos haluat luopua geelikynsistä, varaa aika niiden poistoon ammattilaiselta. Kynsiä ei saa repiä itse irti, sillä oma kynsi voi vahingoittua

RIPSET

Ripsien pidennys

Kamalico kynsistudioista saat laadukkailla materiaaleilla ja hyvällä ammattitaidolla tehdyn ripsienpidennyksen. Uusi ripsien pidennystekniikkamme tuottaa upeat ja hyvin luonnollisen näköiset pitkät ja tuuheat ripset.

Ripsien pidennys perustuu siihen, että omien luonnollisten ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen hieman eri pituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu mahdollisimman tasaisen kaareva ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla tai keskellä ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti.

MEIKIT

Valikoimaamme kuuluvat päivämeikki, juhlameikki, häämeikki . Laadukkaat ammattilaismeikit sopivat jokaiselle ihotyypille ja takaavat pysyvän ja huolitellun lopputuloksen. Suunnitellaan yhdessä luonnollinen ja kaunis meikki Sinulle.

Päivämeikki

Päivämeikki on kevyempi kuin juhlameikki, se tuo esille parhaat piirteet ja raikastaa kasvoja. Ihon heleys on tärkeää, kuten myös omien värien korostaminen. Päivämeikki sopii tilaisuuksiin, joissa täytyy näyttää siistiltä ja huolitellulta. Tällaisia tilaisuuksia ovat esimerkiksi työhaastattelut.

Juhlameikki

Juhlameikillä tarkoitetaan meikkiä, joka on tarkoitettu erityisesti juhlaviin tilaisuuksiin, esimerkiksi syntymäpäivät, polttarit tai kun olet menossa ulos juhlimaan. Juhlameikissä kuten kaikissa muissakin kauneusmeikeissä tuodaan asiakkaan parhaat puolet esiin. Juhlameikki on sävyiltään tummempi ja kylmempi kuin päivämeikki. Meikkiin voidaan liittää myös erilaisia glittereitä, kiiltoja ja irtoripsiä.

Häämeikki

Häämeikki tehdään aina morsiamen toivomusten mukaiseksi, jotta meikistä tulisi mahdollisimman paljon hänen näköisensä. Eli häämeikki voi olla hyvinkin voimakas tai sitten ihan naturel. Meikin pitää olla luonnollinen ja kaunis, niin läheltä katsottuna kuin valokuvassa. Sen lisäksi, että meikin pitää näyttää hyvältä, sen pitää olla myös kestävä. Vedenkestävät tuotteet säilyttävät meikin hyvänä, vaikka ilonkyyneliä tulisikin. Morsiamella tai kaasolla kannattaa olla hääpäivänä huulikiiltoa ja puuteria mukana, jotta meikkiä voidaan tarvittaessa korjata.
Istahdat rauhassa meikattavaksi ja pian olet valmis pukeutumaan juhla-asuun ja sanomaan "TAHDON".

Meikkiopastus

Kun kaipaat uudistusta meikkityyliisi, varaa aika opastukseen. Neuvomme kädestä pitäen meikkiniksit joita sinun on helppoa kotona toteuttaa!

Meikkivinkit

Huomioitavia asioita

 • Kasvohoito/ihonpuhdistus tulisi tehdä hyvissä ajoin ennen h-hetkeä, mieluiten 1kk aikaisemmin.
 • Kulmakarvat olisi syytä siistiä 2-3 päivää ennen häitä.
 • Tule meikkiin puhtaalla iholla, kosteusvoidetta voit laittaa ihon kunnon mukaan
 • Ota mukaasi jo koemeikkiin huulipuna, jos sinulla on hankittuna, muutoin katsotaan yhdessä sinulle sopiva sävy. Huulipuna on tärkeä, jotta pysyt huoliteltuna juhlien loppuun asti.
 • Halutessa tuuheutta ja pituutta ripsiin saadaan irtoripsitupsuilla, jotka liimataan yksitellen omien ripsien joukkoon.
 • Kerro etukäteen, jos olet allerginen tai erityisen herkkäihoinen

Hinnasto

PalveluHinta
Kynssi
Kynssi
Rakennekynnet (10kpl)30 €
Huolto (10kpl)20 €
Luonnonkynnen vahvistaminen (10kpl)20 €
+ Ranskalainen lakkaus (10kpl)10 €
+ Kynsikoristelu (1kpl)2 €
+ Glitterkärjet (10kpl)10 €
+ Timantit (1kpl)alk.0, 5 €
Manikyyri (10kpl)15 €
Pedikyyri (10kpl)20 €
Yhden kynnen korjaus2 €
Rakennekynsien poisto (sis. lakkauksen)(10kpl)20 €
+ Manikyyri (10kpl)10 €
Geeli lakkaus (10kpl) 20 €
Lakkauksiin kuuluu kynsien leikkaus ja viilaus
Käsihoito 20 €
Parafiinihoito käsille / jaloille 10 €
Ripset
Ripset
Ripsienpidennykset50 €
Huolto 2 vko 25 €
Huolto 3 vko 35 €
Huolto 4 vko 40 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 20 €
Ripsien värjäys 5 €
Ripsienpidennykset poisto 10 €
kulmat
kulmat
Kulmien värjäys8 €
Kulmien muotoilu 5-8 €
Karvojen poisto lämminvahalla
Karvojen poisto lämminvahalla
Sääret 10 €
Reidet 10 €
Bikini 10 €
Kainalot 10 €
Käsivarret 10 €
Kasvot 10 €
Meikki
Meikki
Päivämeikki 15 €
Juhlameikki25 €
Häämeikkialk. 30 €
Kasvohoito 40 €

Kuvagalleria